Založ si blog

Putin nie je na vine 3

Aby tomu porozumel aj Mišo.


Ak sa niekomu nepozdáva ušľachtilé riešenie platiť za ruský plyn a ropu peniazmi, ktoré potom RF použije (za použitia prísnych overovaních metód) na ušľachtilé ciele v zdravotníctve a sociálnych veciach RF, môžme skúsiť aj iné riešenie, ktoré jeden pán čítal v jednej ekonomickej príručke.


Napríklad by také Nemecko nemuselo platiť peniazmi (aby sa nedajbože použili vo vojne), ale napríklad by sa mohli dohodnúť, že za 100 000 m² plynu by RF dostala namiesto peňazí jeden papier napríklad z nemeckého katastra nehnuteľností, kde by bolo napísané, že majiteľom 10 000 m² územia Nemecka v bavorskom lese (kým ešte nie je vyrúbaný) je pán Vladimir P. a jeho kamaráti z Moskvy. 


Ak by sa im to málilo, mohlo by Nemecko poskytnúť ku každej takejto parcele nejaké služby, napríklad by tam bolo k dispozícii určité množstvo nemeckých zdravotných sestier v produktivnom veku, ktoré by obslúžili miestnu komunitu v prípade nejakého zdravotného problému tamžijucich občanov RF. Teda aj SRN aj iné krajiny majú čo ponúknuť za ruský plyn. Len treba chcieť.


Alebo niečo podobné.


Na a tom území by pán V.P. a jeho kamaráti moholi spievať veselé ruské pesničky, alebo postaviť nejaké ruské školy a škôlky, kultúrne stánky, pionierske tábory, alebo vojenské základne. Skrátka, čo by len chcel. Veď by to patrilo RF.


A takto bytov išlo ďalej.


No a potom, keď Ukrajina obsadí celé Rusko a bude na svete mier, bude môcť EÚ za plyn platiť RF znova peniazmi, sa všetko sa vráti do normálu. 


A ak bude Nemecko chcieť, bude môcť znova peniazmi kúpiť parcely v bavorskom lese od V.P.

 
Ak sa dohodnú na cene.

Hlasovanie o dôvere?

12.12.2022

Toto hlasovanie o vyslovení dôvery vláde nie je len o dôvere tejto vláde. Je to hlavne o tom, či zvolený zástupcovia ľudu sediaci v parlamente dajú prednosť mešcu od Matoviča alebo mešcu od SAS, SMER či HLAS a finančných skupín. Vzhľadom k tomu, že Matovičov mešec je príliš malý oproti mešcu finančných skupín schovaných aj za SAS, SMER či HLAS výsledok je jasný. A [...]

Odvolanie Hegera

05.12.2022

Za odvolanie Hegera sa rozhodli hlasovať všetci. Áno všetci. Všetci, ktorým na krk dýcha vyšetrovateľ. Všetci ktorí majú na krku obvinenia. Všetci. Všetci títo a im podobní po tom prahnú. Prečo asi? Nevieme.

Richard to chápe správne.

01.12.2022

Richard to chápe správne. Veď to videli všetci. Menšinová vláda pokračuje a mnohí sa pýtajú, čo za to dostali Karabovci, či Tuffovci, či iní… Richard si myslí, že niečo za podporu menšinovej vlády dostali. A ako dobrý obchodník zavetril šancu. Čo keby sľúbil viac, ako oni dostali doteraz od Matoviča, ak dostali? No bude to pre nich ťažké rozhodovanie. Byť na [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

rockiy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 89192x
Priemerná čítanosť článkov: 2478x

Autor blogu

Kategórie