Založ si blog

Lekárky si vyššie platy zaslúžia!

Lekárky si vyššie platy zaslúžia. Neviem prečo táto zlá vláda nevyhovie ich oprávnenej požiadavke? Veď sa starajú o chorých v nemocniciach. Pridajme im! Ale nielen im.

A čo sestričky tie si nezaslúžia? Veď majú v priemere len 1300 euro. Ja si myslím, že si zaslúžia aspoň na 1800 euro. Zaslúžia si nie?

A čo kuchárka a kuchár, sanitárka, alebo administratíva v nemocniciach, tí si nezaslúžia? Veď majú len asi 1000 v hrubom. Pridajme im 40%. Nezaslúžia si? Veď sa starajú o to, aby chorí v nemocnici mali čo jesť… Pridajme im, nezaslúžia si? Nech aj oni bojujú o vyššie platy a nech si vybojujú! Ja im prajem. Nech majú!

A čo učiteľky, tie si nezaslúžia? Veď majú len asi 1700 v priemere pridajme aj im aspoň 30 % nech majú aspoň 2200 v priemere. Nezaslúžia si. Nech si vybojujú! Ja im prajem. Zaslúžia si!

A čo kuchárka, kuchár, školník či administratíva v škole. Veď majú len 900 v priemere dajme aj im aspoň 35 % . Nebude to veľa len 1300 v priemere. Nezaslúžia si. Ja im prajem, nech si vybojujú! Zaslúžia si!

A čo dôchodkyne? Priemer majú asi 590. No čo je to? Pridajme im aspoň 200 euro. Nezaslúžia si za toľké roky práce. Ja im prajem, nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo zamestnankyne DD alebo DSS? Tiež majú v priemere len 1000 euro pridajme im aspoň 400. Ja im prajem nech majú. Veď sa starajú o našich rodičov. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo zamestnankyne v štátnej správe. Tam to tiež nie je ružové. V priemere majú len 1300 pridajme im 30 %. Nech majú 1700 . Čože to je na dnešnú dobu. Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo železničiarky? Tie si nezaslúžia? Veď majú v priemere len 1400 dajme im 30% . Nezaslúžia si 1850 euro. Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo učiteľky v materských škôlkach tie si nezaslúžia? Sotva majú 1100. Dajme im aspoň 30%. Nezaslúžia si 1400? Ja im prajem, nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo policajtky a vojačky? Nezaslúžia si? Veď majú v priemere len 1600. Nezaslúžia si ďalších 30% nech majú v priemere aspoň 2000 . Majú to ťažké, nie? Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo poľnohospodárky? Tie si nezaslúžia? Majú len 1000 v priemere dajme im 35%. Čože je to 1350 mesačne. Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo zamestnanci v ochrane prírody a krajiny, v národných parkoch. Tí si nezaslúžia. Veď majú len 1200 v priemere dajme im ešte 400. Nezaslúžia si? Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

A čo zamestnanci v kultúre, pracovníci divadiel, galérii, múzeí, kultúrnych stánkov, verejný mediálny zamestnanci. Tí si nezaslúžia. Aj oni majú v priemere len 1100. Pridajme im 30%. Nezaslúžia si? Ja im prajem. Nech si vybojujú. Zaslúžia si!

Povedzte mi, kto si ešte nezaslúži? Kto si nezaslúži? Prečo táto zlá vláda nezvýši plat lekárkam. Nezaslúžia si? Prečo im táto vláda nepraje?

Toto je hrozne zlá vláda. Veď keď si niekto zaslúži zvýšenie platu, treba mu ho zvýšiť, nie? Nie je to takto spravodlivé? Podľa mňa je to takto spravodlivé. O tom je demokracia. Prečo to niekto nechápe?

Hlasovanie o dôvere?

12.12.2022

Toto hlasovanie o vyslovení dôvery vláde nie je len o dôvere tejto vláde. Je to hlavne o tom, či zvolený zástupcovia ľudu sediaci v parlamente dajú prednosť mešcu od Matoviča alebo mešcu od SAS, SMER či HLAS a finančných skupín. Vzhľadom k tomu, že Matovičov mešec je príliš malý oproti mešcu finančných skupín schovaných aj za SAS, SMER či HLAS výsledok je jasný. A [...]

Odvolanie Hegera

05.12.2022

Za odvolanie Hegera sa rozhodli hlasovať všetci. Áno všetci. Všetci, ktorým na krk dýcha vyšetrovateľ. Všetci ktorí majú na krku obvinenia. Všetci. Všetci títo a im podobní po tom prahnú. Prečo asi? Nevieme.

Richard to chápe správne.

01.12.2022

Richard to chápe správne. Veď to videli všetci. Menšinová vláda pokračuje a mnohí sa pýtajú, čo za to dostali Karabovci, či Tuffovci, či iní… Richard si myslí, že niečo za podporu menšinovej vlády dostali. A ako dobrý obchodník zavetril šancu. Čo keby sľúbil viac, ako oni dostali doteraz od Matoviča, ak dostali? No bude to pre nich ťažké rozhodovanie. Byť na [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

rockiy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 88937x
Priemerná čítanosť článkov: 2470x

Autor blogu

Kategórie