Založ si blog

Lekárom je málo 4200 euro mesačne

To čo predvádza LOZ je jedna katastrofa. Zdôvodňujú to napríklad aj tým, že chcú zlepšiť podmienky pacientov v nemocniciach. To je síce pekné, ale na Slovensku je stonásobne viac ľudí, ktorý nie sú v nemocniciach a majú mizerné podmienky. Netreba aj im zlepšiť podmienky napríklad aj zvýšením detských prídavkov sociálnych dávok, dávok v nezamestnanosti, dôchodkov všetkých druhov, nízkych platov ťažko pracujúcich zamestnacov…

Na Slovensku je stonásobne viac ľudí, ktorí nie sú pacientmi v nemocniciach, a ich podmienky sú oveľa horšie ako majú mnohí pacienti v nemocniciach. Sú napríklad zdravotne postihnutí, sociálne odkázaní, trpia energetickou chudobou, sociálne vylúčený, málo nad hranicou chudoby; ľudí, ktorí prežívajú od výplaty k výplate a ktorí aj 20 rokov neboli na riadnej dovolenke akurát tak na malte; ktorí si môžu sotva dovoliť jedlo tri krát denne a radšej trpia doma a v práci, lebo si nemôžu dovoliť ochorieť a zostať v nemocnici, kvôli strate zamestnania, a príjmu; ľudí, ktorí nemôžu chodiť do práce pretože sa starajú o blízkych a tak ďalej a tak podobne.

Vyhlásenia typu, že LOZ chce zlepšiť podmienky pacientov v nemocniciach je priehľadná taktika na to aby mohli vydierať a žiadať nekresťanské peniaze. Pretože mnohí z hore uvedených budú aj kvôli nim ešte viac zbedačení.

Hlasovanie o dôvere?

12.12.2022

Toto hlasovanie o vyslovení dôvery vláde nie je len o dôvere tejto vláde. Je to hlavne o tom, či zvolený zástupcovia ľudu sediaci v parlamente dajú prednosť mešcu od Matoviča alebo mešcu od SAS, SMER či HLAS a finančných skupín. Vzhľadom k tomu, že Matovičov mešec je príliš malý oproti mešcu finančných skupín schovaných aj za SAS, SMER či HLAS výsledok je jasný. A [...]

Odvolanie Hegera

05.12.2022

Za odvolanie Hegera sa rozhodli hlasovať všetci. Áno všetci. Všetci, ktorým na krk dýcha vyšetrovateľ. Všetci ktorí majú na krku obvinenia. Všetci. Všetci títo a im podobní po tom prahnú. Prečo asi? Nevieme.

Richard to chápe správne.

01.12.2022

Richard to chápe správne. Veď to videli všetci. Menšinová vláda pokračuje a mnohí sa pýtajú, čo za to dostali Karabovci, či Tuffovci, či iní… Richard si myslí, že niečo za podporu menšinovej vlády dostali. A ako dobrý obchodník zavetril šancu. Čo keby sľúbil viac, ako oni dostali doteraz od Matoviča, ak dostali? No bude to pre nich ťažké rozhodovanie. Byť na [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

rockiy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 88984x
Priemerná čítanosť článkov: 2472x

Autor blogu

Kategórie