Založ si blog

Putin nie je na vine 3

Aby tomu porozumel aj Mišo.


Ak sa niekomu nepozdáva ušľachtilé riešenie platiť za ruský plyn a ropu peniazmi, ktoré potom RF použije (za použitia prísnych overovaních metód) na ušľachtilé ciele v zdravotníctve a sociálnych veciach RF, môžme skúsiť aj iné riešenie, ktoré jeden pán čítal v jednej ekonomickej príručke.


Napríklad by také Nemecko nemuselo platiť peniazmi (aby sa nedajbože použili vo vojne), ale napríklad by sa mohli dohodnúť, že za 100 000 m² plynu by RF dostala namiesto peňazí jeden papier napríklad z nemeckého katastra nehnuteľností, kde by bolo napísané, že majiteľom 10 000 m² územia Nemecka v bavorskom lese (kým ešte nie je vyrúbaný) je pán Vladimir P. a jeho kamaráti z Moskvy. 


Ak by sa im to málilo, mohlo by Nemecko poskytnúť ku každej takejto parcele nejaké služby, napríklad by tam bolo k dispozícii určité množstvo nemeckých zdravotných sestier v produktivnom veku, ktoré by obslúžili miestnu komunitu v prípade nejakého zdravotného problému tamžijucich občanov RF. Teda aj SRN aj iné krajiny majú čo ponúknuť za ruský plyn. Len treba chcieť.


Alebo niečo podobné.


Na a tom území by pán V.P. a jeho kamaráti moholi spievať veselé ruské pesničky, alebo postaviť nejaké ruské školy a škôlky, kultúrne stánky, pionierske tábory, alebo vojenské základne. Skrátka, čo by len chcel. Veď by to patrilo RF.


A takto bytov išlo ďalej.


No a potom, keď Ukrajina obsadí celé Rusko a bude na svete mier, bude môcť EÚ za plyn platiť RF znova peniazmi, sa všetko sa vráti do normálu. 


A ak bude Nemecko chcieť, bude môcť znova peniazmi kúpiť parcely v bavorskom lese od V.P.

 
Ak sa dohodnú na cene.

Hlasovanie o dôvere?

12.12.2022

Toto hlasovanie o vyslovení dôvery vláde nie je len o dôvere tejto vláde. Je to hlavne o tom, či zvolený zástupcovia ľudu sediaci v parlamente dajú prednosť mešcu od Matoviča alebo mešcu od SAS, SMER či HLAS a finančných skupín. Vzhľadom k tomu, že Matovičov mešec je príliš malý oproti mešcu finančných skupín schovaných aj za SAS, SMER či HLAS výsledok je jasný. A [...]

Odvolanie Hegera

05.12.2022

Za odvolanie Hegera sa rozhodli hlasovať všetci. Áno všetci. Všetci, ktorým na krk dýcha vyšetrovateľ. Všetci ktorí majú na krku obvinenia. Všetci. Všetci títo a im podobní po tom prahnú. Prečo asi? Nevieme.

Richard to chápe správne.

01.12.2022

Richard to chápe správne. Veď to videli všetci. Menšinová vláda pokračuje a mnohí sa pýtajú, čo za to dostali Karabovci, či Tuffovci, či iní… Richard si myslí, že niečo za podporu menšinovej vlády dostali. A ako dobrý obchodník zavetril šancu. Čo keby sľúbil viac, ako oni dostali doteraz od Matoviča, ak dostali? No bude to pre nich ťažké rozhodovanie. Byť na [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

rockiy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 88164x
Priemerná čítanosť článkov: 2449x

Autor blogu

Kategórie