Založ si blog

Budapešť a jej Tichá vojna pokračuje II.

Ako som už písal nedávno, Budapešt sa nikdy nezmierila a Trianon a nové hranice nikdy neuznala. Je to len logické. Ani jedna krajina, ani Budapešť, nesúhlasí so stratou časti svojho územia. Územie, na ktorom žije národ maďarský nikdy nebude patriť Slovensku. Nikdy.

A skôr či neskôr sa znova strane súčasťou Maďarska.

Nielen preto, že to tak chce vláda v Budapešti a obyvatelia Maďarska v jeho súčasných administratívnych hraniciach.

Ďalším a rovnako vážnym dôvodom prečo územie Slovenska, na ktorom žije národ maďarský ( na Slovensku, naivnou slovenskou vládou a naivnou slovačou, ktorá na južnom Slovensku nežije a preto ani reálne nemôže vedieť, čo sa tam deje – že to nie sú maďarsky hovoriaci občania Slovenska, ani nič podobné – ale vo svojej podstate sú to národ maďarský – tak aj svoje deti od malička vychovávajú aj v súčasnosti) nikdy nebude patriť Slovensku je ten, že to samotný tento národ maďarský žijúci v súčasných administratívnych hraniciach Slovenska nechce.

Ani nemôžu chcieť. Ani krava svojmu teľaťu nehovorí, že je koza.

Je to logické a prirodzené. Vie to Budapešť, vie to celé Maďarsko v jeho súčasných administratívnych hraniciach, vie to národ maďarský žijúci momentálne v administratívnych hraniciach Slovenska a vedia to aj ostatní. Nevedia to len tí, o ktorých som už písal vyššie.

Tí, ktorí nevedia pomenovať veci pravými menami. A aj to je dôvod prečo Slovensko o časť svojho územia príde. Prakticky od vytvorenia súčasných administratívnych hraníc v strednej Európe vedie Budapešť Tichú vojnu voči susedom s cieľom dosiahnuť znovu zjednotenie rozdeleného národa maďarského. A nie je to len Budapešť, čo vedie Tichú vojnu aj proti Slovensku. Spolu s ňou ju vedie proti Slovensku aj národ maďarský žijúci v súčasných administratívnych hraniciach Slovenska.

Len vláda SR a aj slovač, čo nežije na juhu Slovenska ( na tento účel označovaná ako „ostatná slovač“ ) to nevie. Áno, Tichú vojnu proti Slovensku nevedie len Budapešť, ale spolu s ňou aj národ maďarský žijúci v súčasných administratívnych hraniciach Slovenska.

A aj preto má Slovensko veľký problém. Vlastne je ich niekoľko. Jeden je ten, že vláda SR a aj ostatná slovač sa tvária, že je všetko v poriadku a proti Slovensku sa žiadna vojna, ani Tichá vojna nevedie. Druhý problém je, že vláda SR a aj ostatná slovač nevie, čo je to Tichá vojna, aké sú jej formy, aké prostriedky sa v nej používajú…

Najnovším príkladom ako Slovensko prehralo ďalšiu bitku v Tichej vojne a ako ľahko prichádza o svoje južné územia je to, s akou ľahkosťou Maďarsko skupuje slovenskú úrodnú pôdu a stráca historické pamiatky, ktoré znova skupuje Maďarsko. Takže na južnom území Slovenska v jeho súčasných administratívnych hraniciach nie je len dominantný maďarský jazyk, ale aj pozemky sú vo vlastníctve Maďarska a vo vlastníctve sú aj historické pamiatky.

A čo proti tomu robí vláda SR? Nuž ministerstvo ZV napíše nótu a vec je vybavená. Maďarsko si s ňou utrie z***k a Maďarsko ide kupovať ďalšia historickú pamiatku. Toto je príklad ako Slovensko prehráva jednu bitku Tichej vojny za druhou. Slovensko dostáva jednu facku za druhou a ešte aj poďakuje.

A to čo sa deje na východe Ukrajiny, keď sa RF snaží získať časť územia na východe Ukrajiny a trhá Ukrajinu na kusy, tak na to sa v Budapešti radi pozerajú.

Hlasovanie o dôvere?

12.12.2022

Toto hlasovanie o vyslovení dôvery vláde nie je len o dôvere tejto vláde. Je to hlavne o tom, či zvolený zástupcovia ľudu sediaci v parlamente dajú prednosť mešcu od Matoviča alebo mešcu od SAS, SMER či HLAS a finančných skupín. Vzhľadom k tomu, že Matovičov mešec je príliš malý oproti mešcu finančných skupín schovaných aj za SAS, SMER či HLAS výsledok je jasný. A [...]

Odvolanie Hegera

05.12.2022

Za odvolanie Hegera sa rozhodli hlasovať všetci. Áno všetci. Všetci, ktorým na krk dýcha vyšetrovateľ. Všetci ktorí majú na krku obvinenia. Všetci. Všetci títo a im podobní po tom prahnú. Prečo asi? Nevieme.

Richard to chápe správne.

01.12.2022

Richard to chápe správne. Veď to videli všetci. Menšinová vláda pokračuje a mnohí sa pýtajú, čo za to dostali Karabovci, či Tuffovci, či iní… Richard si myslí, že niečo za podporu menšinovej vlády dostali. A ako dobrý obchodník zavetril šancu. Čo keby sľúbil viac, ako oni dostali doteraz od Matoviča, ak dostali? No bude to pre nich ťažké rozhodovanie. Byť na [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

rockiy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 88822x
Priemerná čítanosť článkov: 2467x

Autor blogu

Kategórie