Lekárom je málo 4200 euro mesačne

22. novembra 2022, rockiy, Nezaradené

To čo predvádza LOZ je jedna katastrofa. Zdôvodňujú to napríklad aj tým, že chcú zlepšiť podmienky pacientov v nemocniciach. To je síce pekné, ale na Slovensku je stonásobne viac ľudí, ktorý nie sú v nemocniciach a majú mizerné podmienky. Netreba aj im zlepšiť podmienky napríklad aj zvýšením detských prídavkov sociálnych dávok, dávok v nezamestnanosti, dôchodkov všetkých druhov, nízkych platov ťažko pracujúcich zamestnacov…

Na Slovensku je stonásobne viac ľudí, ktorí nie sú pacientmi v nemocniciach, a ich podmienky sú oveľa horšie ako majú mnohí pacienti v nemocniciach. Sú napríklad zdravotne postihnutí, sociálne odkázaní, trpia energetickou chudobou, sociálne vylúčený, málo nad hranicou chudoby; ľudí, ktorí prežívajú od výplaty k výplate a ktorí aj 20 rokov neboli na riadnej dovolenke akurát tak na malte; ktorí si môžu sotva dovoliť jedlo tri krát denne a radšej trpia doma a v práci, lebo si nemôžu dovoliť ochorieť a zostať v nemocnici, kvôli strate zamestnania, a príjmu; ľudí, ktorí nemôžu chodiť do práce pretože sa starajú o blízkych a tak ďalej a tak podobne.

Vyhlásenia typu, že LOZ chce zlepšiť podmienky pacientov v nemocniciach je priehľadná taktika na to aby mohli vydierať a žiadať nekresťanské peniaze. Pretože mnohí z hore uvedených budú aj kvôli nim ešte viac zbedačení.